Wat we doen

Thx.agency biedt de reis- en vrijetijds­sector een 360° aanpak, gaande van analyse en strategie tot de volledige implementatie van communicatie­campagnes.

We see and seize opportunities for you.

Analyse & strategie

Hoe zet je je bestemming of organisatie in de markt? Wie is je doelpubliek? En hoe bereik je hen? Wij helpen je aan de hand van een doorgedreven marktanalyse, positioneringsoefeningen, participatieve trajecten en trendonderzoek mee de lijnen uitzetten.

Het canvas dat we jou aanreiken vormt de perfecte basis voor je verdere groei en marktontwikkeling.

PR & influencers

Een goed verhaal komt pas tot zijn recht als het ook door de juiste persoon verteld wordt. Journalisten, bloggers en andere influencers slagen erin om jouw verhaal op een spannende manier over te brengen op hun lezers of volgers.

Wij weten de juiste storytellers voor jou te selecteren en inspireren hen door middel van persberichten en nieuwsbrieven, persreizen (in groep en individueel), interviews, (virtuele) evenementen, wedstrijden, giveaways en ruildeals.

Events

Wij vinden persoonlijke contacten een onmisbare factor om een waardevolle samenwerking op te zetten. Daarom organiseren we graag evenementen om jou de kans te geven de beste journalisten, influencers en trade contacten in de Benelux te ontmoeten. We creëren evenementen op maat of je kunt aansluiten op een van onze bestaande eventconcepten.

Zo organiseren we ieder jaar het grootste event voor Belgische travel influencers, de Belgian Travel Blog Awards. Maar ook voor de professionele reissector organiseren we jaarlijks een 20-tal on- en offline events. 

Hierbij helpen we jou om de juiste setting te creëren en de juiste doelgroep te bereiken. We ondersteunen je van A tot Z in het implementatieproces: van concept, over uitnodiging en de ontwikkeling van communicatiemateriaal tot de coördinatie en opvolging van het evenement.

Advertising & social media

Reclame is een vak apart, dat ga je ons niet horen ontkennen. Want door middel van een gerichte reclamecampagne kan je er in slagen om op korte tijd heel wat awareness bij de juiste doelgroep te genereren. Of je nu gaat voor een online, offline of crossmedia campagne, we staan in voor de volledige begeleiding: van concept en creatie in woord en beeld tot de productie op tal van dragers. Daarnaast hebben we als erkend reclame- en adviesbureau onze ins en outs bij alle grote en kleine mediagroepen en onderhandelen we de beste tarieven voor jou.

Wil je het nog fijnmaziger en één op één communiceren met je (potentiële) bezoekers? Enter social media. Met relevante en inspirerende content op jouw socials zorgen we voor een betrokken fanbase en garanderen we dat jouw community zich gehoord voelt.

Content & storytelling

Een goed verhaal laat niemand onberoerd. Wij helpen om het jouwe tot zijn recht te laten komen bij de juiste doelgroep. Met een weldoordachte contentplanning, maar evengoed met krachtige copy voor newsletters, websites of advertorials over social content tot foto- en videoproducties. Onze ervaren storytellers zorgen dat jouw verhaal steevast een happy end kent.

Trade development

We kruipen in jouw product of bestemming en onderzoeken alle kansen in de markt. Samen verkennen we segmenten en doelgroepen en zorgen we voor meetbare return. Dankzij ons uitgebreid netwerk aan travel, leisure en meeting & incentive professionals zorgen we dat jouw bestemming of product geen nobele onbekende blijft in de Benelux reismarkt.

Let’s get connected

Elke samenwerking begint met een eerste ontmoeting.