Over ons

We zijn de ‘compagnon de route’ die jouw communicatiereis aangenamer maakt.

Thx. empowers the business of tourism and leisure brands.

Over Thx.

Ken je het gevoel? Je wil je volgende reis voorbereiden, maar weet niet goed waar te beginnen. Copy that! Bij Thx. zien we het als onze missie om jouw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Door inspiratie te bieden, samen de weg uit te stippelen, maar evengoed door contacten te leggen en actie te ondernemen. 

Onze consultants zijn jouw ervaren gidsen, ons kantoor je toevluchtsoord van waaruit we samen de Benelux verkennen. Dat we af en toe afwijken van de geijkte paden neem je ons hopelijk niet kwalijk. We beloven dat het een onvergetelijk avontuur wordt, eentje waarvoor je ons achteraf nog zult be-dank-en. Graag gedaan, trouwens!

Onze missie

Bij Thx.agency hebben we een zesde zintuig voor het detecteren van nieuwe kansen en mogelijkheden. Zo helpen we onze klanten om hun juiste doelgroep op een duurzame manier te bereiken. We durven nieuwe deuren te openen en zorgen vervolgens voor de juiste verbindingen.

We zien ons dan ook graag als de verbindende schakel tussen sector, media en consument.

Team

We koppelen de flexibiliteit van een kleinschalig communicatiebureau aan de expertise van een sectorspecialist. Ons team heeft samen meer dan 75 jaar ervaring in communicatie en marketing voor de reissector.

Kris Van den Broeck

Commercial Director

Eline September

Jr. Account Manager

Jo Thuys

Account Director

Julie Schoefs

Jr. Account Manager

Julija Burgarski

Finance & Account Manager

Jeroen Libbrecht

Strategic Director

Wendy van den Boom

Account Manager

Duurzaam toerisme

Als agentschap binnen de reissector zijn we ons terdege bewust van de impact van onze campagnes op natuur en omgeving. Daarom compenseert Thx.agency standaard de CO2-uitstoot van al haar pers- en studiereizen via Climate Neutral Group.

Geld dat integraal geïnvesteerd wordt in duurzame energieprojecten in ondermeer Cambodia, India en Oeganda. Bedrijven en organisaties die focussen op duurzaam toerisme ontvangen een speciaal tarief indien ze met ons wensen samen te werken. Meer info?

Thx to new talent

We houden van nieuw talent, nieuwe ideeën en toffe collega’s. Sluit je aan bij ons team en leer alles over de ins en outs van PR en Trade marketing binnen de travel & leisure industry.