Kamp C voor Visit Wadden

Ter promotie van het veelzijdige en avontuurlijke outdooraanbod op de Waddeneilanden contacteerde Merk Fryslan ons in de zomer van 2022 met de vraag om hun campagne ‘Niet voor Wadjes’ wat meer kracht bij te zetten. Een ideale gelegenheid voor een spannende Kamp C, dachten we zo. We nodigden 3 online influencers met een focus op outdoorbeleving uit en lieten hen de strafste dingen doen. Alles werd zorgvuldig in beeld gebracht door een professionele cameraman. Wat vervolgens de basis werd voor een gerichte online mediacampagne.   

Het concept

Kamp C is een concept dat we ontwikkeld hebben bij Thx.agency. We noemen het ook wel onze influencer bootcamps. Want wat een Kamp C zo bijzonder maakt zijn de uitdagingen die in het programma van een groepsreis verwerkt worden. Op die manier voegen we een interactieve laag toe aan een traditionele influencer trip. Alle opdrachten worden bedacht op maat van de klant, met de bedoeling de bestemming of product nog meer tot zijn recht te laten komen. In dit geval lieten we de deelnemende influencers een zeekajakrace doen, moesten ze om het meest strandjutten en werden ze om 6u ’s ochtends de zee ingestuurd voor een frisse Noordzeeduik. De prachtige beelden die dit opleverde werd ingezet op de socials van de influencers, alsook via een online mediacampagne bij outdoormagazine Far Out.

[:swvar:text:1331:]

KPI'S

Resultaten

De meer dan 140 posts en stories van de influencers bereikten iets meer dan 837.000 geëngageerde volgers. Daarnaast werd de video 1.200 maal bekeken en bereikten we additioneel 260.000 outdoorliefhebbers via Far Out.  

Totale Bereik

1.1mio

Aantal content items

140

EMV

31.000€
The process

How did we do it?